Wedstrijdballen

Alle thuiswedstrijden van het eerste elftal in de reguliere competitie of in de bekercompetitie worden gespeeld met een wedstrijdbal die beschikbaar is gesteld door een sponsor.
Gedurende het hele voetbalseizoen wordt de naam van de sponsor vermeld in het clubgebouw van de vereniging. De week voor de wedstrijd wordt de sponsor met logo vermeld als nieuwsitem met link op de website.
Tot slot krijgt de sponsor op de dag van de wedstrijd extra aandacht door middel van naamsvermelding in het programmablad en via de geluidsinstallatie.
Voor het schenken van een wedstrijdbal neemt u contact op met Peter Stroo, telefoon 06-30998990 of met iemand van de sponsorcommissie.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - Nieuwdorp 1 is geschonken door Traas verzekeringen en Hypotheken.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - MZC'11 1 is geschonken door Strandpaviljoen De Strandzot.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - de Meeuwen 1 is geschonken door Dakdekkersbedrijf Quist.